Over
Mij

 

Wendy Hanegreefs

 

Ik ben Wendy Hanegreefs, 47 jaar, en woon in Wijchmaal (Peer). Mama van Seth, Lene, Tygo en plusmama van Yana samen met mijn man Werner proberen we het in goede banen te leiden. Van opleiding ben ik gediplomeerd Schoonheidsspecialiste , hiernaast ben ik ook Graduaat Verpleegkundige en heb mijn eigen ronde als zelfstandig thuisverpleegkundige. Als zelfstandige thuisverpleegkundige stimuleer ik positieve resultaten in detail en comfortzorg. Deze veelbelovende resultaten kom ik dagelijks tegen tijdens mijn ronde. Een tip die ik zeker wil meegeven is zelfzorg. Neem tijd voor jezelf! Dit is de 1ste stap naar een goede gezondheid met zichtbare resultaten. Ik help je graag op weg naar een betere en mooiere versie van jezelf!

Ik ben me altijd blijven interesseren in beauty en omdat mijn dagelijkse job soms zwaar is zocht ik toch terug die uitlaatklep …..BEAUTY.
Daarom ben ik gestart op 1 Februari 2020 met mijn eigen schoonheidssalon ….BEAUTY TIME.  Je kan bij mij terecht voor een deugddoende gelaatsverzorging op maat en hiervoor werk ik met het biologische huidverbeteringsmerk Wu Mei en met ESSE SKIN CARE.
Verder kan je bij me langskomen om je voetjes eens in de watten te leggen , of ervoor te zorgen dat je mooie handen hebt door de producten van Urban Nails.
Daarnaast ben ik ook gestart met een opleiding als allround make-up artist en werk dan ook met het kleine zusje van Cent Pur Cent …..I.AM.KLEAN !!!

Kortom ik doe er alles aan om je weer te laten stralen op alle mogelijke manieren en doe dit met heel veel plezier !!!