Gelnagels & Manicure

 

Manicure

 

Je handen zijn het visitekaartje van je lichaam. Vaak maakt het je eerste goede indruk en daar help ik natuurlijk graag aan mee. We verzorgen je nagels en handen zodat ze weer stralen als voorheen. 

Een manicure is een behandeling waarbij alle onzuiverheden aan de nagelriemen verwijderd worden met behulp van een elektrische frees  of een manicure schaartje. Nadien worden de nagels weer mooi glad gemaakt en afgewerkt met een verzorgende olie.

Voor diegene die toch graag mooi verzorgde nagels hebben gedurende  een 4tal weken kan overstappen naar de Gellak of naar Next-gel van Urban Nails.

 

Gellac

 

Gellac is een nieuwe generatie van nagellak. Het is een semipermanente nagellak met een prachtig resultaat 2 weken lang. Er komt dus geen vijl- of freeswerk aan te pas zoals met traditionele gelnagels. Het is dus de ideale oplossing om natuurlijke nagels te beschermen en te laten schitteren.

 

Gellac met rubberbase

 

Rubberbase is een nieuwe generatie flexibele gel, dat gebruikt wordt om de natuurlijke korte nagels te verstevigen. Hier kan dan een kleurtje naar keuze aangebracht worden. Soms wordt er ook gewerkt met de Next gel van Urban nails.