Huidverbeterende gelaatsbehandelingen

 

Premium Facial Machine

 

Met deze facial machine zijn er verschillende behandelingen mogelijk!
2 soorten Peelings
*OXYGEN PEELING : voor bij een zuurstofbehandeling zodat alles supergoed opgenomen gaat worden door de huid
*AQUA PEELING: een aangepaste behandeling met verschillende liquid voor een gouden combinatie van een dieptereiniging met extra hydratatie.
=>krachtige anti-aging
=>High Result Acne behandelingen
=> next level behandelingen
=> hoogfrequentiegolven
=>ultrasoon
=> warmte en koude behandelingen

 

Dermaplaning

 

Dermaplaning is een non-invasieve huidverbeterende behandelmethode voor het verkrijgen van een stralende, frisse huid. Dermaplaning wordt uitgevoerd met een speciaal ontworpen chirurgisch mesje. Er wordt lichtjes met het speciale mesje over de huid geschraapt, maar zonder te schuren of de huid te beschadigen. Hierdoor worden kleine donshaartjes, dode huidcellen en vuil van het gezicht verwijderd. Het is een pijnloze behandeling. De behandeling is bovendien geschikt voor alle huidtypen.

Een van de grootste misvattingen over Dermaplaning is dat de haartjes dikker en donkerder terug groeien. De (dons)haartjes die verwijderd worden, groeien gewoon met dezelfde kleur en dikte terug. Dit komt omdat de behandeling de structuur van de haarfollikel (haarzakje) niet veranderd. Doordat de haartjes aan de oppervlakte worden afgesneden, heeft Dermaplaning geen invloed op de groei van de haartjes in de haarfollikels.