Gelaatsbehandelingen

 

Gelaatsbehandelingen

 

Beauty…..

”Echte schoonheid komt van binnen. Een gezond, actief en liefdevol leven draagt daaraan bij. En als je goed voor jezelf zorgt, dien je ook zorgvuldig met je omgeving om te gaan.”…..en daar geloof ik in !!!
Na enig zoekwerk heb ik een passend merk gevonden dat perfect bij mijn visie aansluit. Ik kwam uit bij het Belgische merk Wu Mei .Daarin heb ik precies gevonden wat ik zocht. Namelijk een biologische en hoog kwalitatieve productlijn die ook ethisch verantwoord is. Ik ben trots dat ik als gediplomeerd schoonheidsspecialiste  met deze producten, mijn cliënten een volledige huidverzorging kan aanbieden.”

Wu Mei Cosmetology

East meets West, huidverbeteringsproducten met een combinatie van high level oosterse en westerse ingrediënten gebaseerd op bewezen TCM mechanismen inzake huidverbetering en anti-aging.

Een andere kijk op huidverbetering !!!

Na jarenlange kennis in huidproblemen, anti-aging en huidverbetering is Stevens Mireille een nieuwe weg ingeslagen.

De grootste reden hiervan is het inzicht dat we een huid de beste ingrediënten kunnen geven, echter zien we dat deze niet altijd op de plaats van bestemming aankomen.

Vergelijk dit met een plant die de beste voeding krijgt, maar in verkeerde bodem staat…….deze voeding zal de plant niet redden.

Onze huid is dagelijks onderhevig aan zowel interne als externe stress. Het nadelig effect hiervan op de microcirculatie zorgt ervoor dat in onze huid niet alles kan getransporteerd worden naar de plaats van bestemming.

Hiernaast werk ik ook nog met de producten van het merk Esse Skincare , dit zijn eerder meer klassieke behandelingen daar deze van Wu Mei meer gericht zijn op alternatieve behandelmethodes.